Egyedi külsőt kapnak a Mercedes F1-es autói

Mercedes heritage logo, Hockenheim, Mercedes nose
Fotó: Mercedes
A motorsport megszületésének 125. évfordulója alkalmából különleges fényezéssel áll rajthoz a hétvégi Német Nagydíjon a Mercedes Forma-1-es csapata.

A világbajnok istálló közösségi oldalain már közzétett egy fotót, melyen az látható, hogy F1-es autójuk orrára egy klasszikus Mercedes-logót ragasztottak, Toto Wolff, az istálló csapatfőnöke pedig megerősítette, egyedi kinézettel gurulnak pályára Hockenheimben, mely versenyt fő támogatója egyébként a Mercedes.

„1894-ben a világ első autóversenyzőt Párizs és Rouen között tartották, a győztes masinában pedig egy Gottlieb Daimler tervei alapján gyártott motor dobogott. Ez volt a kezdete annak a nagyszerű motorsport-tradíciónak, mely egészen a mai napig folytatódott, és büszkék vagyunk arra, hogy mi írhatjuk a következő fejezetet ebben az örökségben” – mondta Wolff.

„Hogy tisztelegjünk ezen örökség előtt, egy emlékeztető fényezéssel körözünk majd hétvégén.”

Bár a Mercedes magabiztosan vezeti a világbajnoki pontversenyt, hétvégén, Hockenheimben a nagy hőség komoly kihívások elé állíthatja a csapatot.

„Sok minden történik ugyan a pályán kívül, természetesen a pályán nyújtandó teljesítményre helyezzük a hangsúlyt” – magyarázta Wolff.

„Az időjárás-előrejelzések szerint magas hőmérsékletek várhatóak, ami különösen nagy kihívást jelentett számunkra Ausztriában, ezért ébernek kell maradnunk. Ahogy a spielbergi, úgy a hockenheimi pálya is meglehetősen rövid, emiatt pedig kisebb lesz a különbség a csapatok között.”

„Alázatosak maradunk, és keményen dolgozunk azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései