Portugál Nagydíj
Fotó: Sauber Junior Team
Arthur Leclerc, pilote en championnat de France F4 FIA, ici sur le quai Antoine 1er à Monaco - frère de Charles Leclerc, pilote formule 1 chez Alfa-Romeo Sauber

Elindult az F1 felé a kisebbik Leclerc is

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Elindult az F1 felé a kisebbik Leclerc is

Csatlakozik a Sauber juniorprogramjához Charles Leclerc öccse, Arthur – a monacói tehetség idén a német Forma-4-es sorozatban bontogatja szárnyait.

Charles Leclerc öccse tavaly az 5. helyen zárta a francia F4-es bajnokságot – ez volt az első szezonja autóversenyzőként.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Sauber juniorcsapatához. Ez egy komoly program, mely egy F1-es istállóval van összeköttetésben, és a bátyám is a Sauber tagja volt 2018-ban” – mondta az ifjabbik Leclerc.

„Ez a lehetőség sokat jelent számomra. Az autóm teljesen más lesz, és sokkal gyorsabb, mint a tavalyi F4-es, amivel Franciaországban versenyeztem, de a célom a győzelem, és hogy elérjem a következő kategóriát.”

Leclerc egyébként a német F4-es bajnokság mellett néhány olasz Forma-4-es versenyen is elindul majd. A Sauber US Racing-CHRS F4 csapatát egyébként a korábbi F1-es versenyző, Ralf Schumacher, illetve Gerhard Ungar irányítja.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!