Friss hírek

Elindult az F1 felé a kisebbik Leclerc is

Csatlakozik a Sauber juniorprogramjához Charles Leclerc öccse, Arthur – a monacói tehetség idén a német Forma-4-es sorozatban bontogatja szárnyait.

Charles Leclerc öccse tavaly az 5. helyen zárta a francia F4-es bajnokságot – ez volt az első szezonja autóversenyzőként.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Sauber juniorcsapatához. Ez egy komoly program, mely egy F1-es istállóval van összeköttetésben, és a bátyám is a Sauber tagja volt 2018-ban” – mondta az ifjabbik Leclerc.

Hirdetés
 

„Ez a lehetőség sokat jelent számomra. Az autóm teljesen más lesz, és sokkal gyorsabb, mint a tavalyi F4-es, amivel Franciaországban versenyeztem, de a célom a győzelem, és hogy elérjem a következő kategóriát.”

Leclerc egyébként a német F4-es bajnokság mellett néhány olasz Forma-4-es versenyen is elindul majd. A Sauber US Racing-CHRS F4 csapatát egyébként a korábbi F1-es versenyző, Ralf Schumacher, illetve Gerhard Ungar irányítja.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!