Friss hírek

Hamilton: Egész hétvégén alulteljesítettünk

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője elárulta, lesz miről beszélgetniük a csapattal a versenyt követően, ugyanis a rossz stratégia szerinte három pozíciójába került a Monacói Nagydíjon.

Hamilton a hetedik rajtpozíciót szerezte meg a Monacói Nagydíj időmérő edzésén, majd miután kiderült, hogy Charles Leclerc nem tud rajthoz állni a versenyen, végül a 6.-ként indulhatott. 

A verseny első szakaszában szorosan követte Pierre Gaslyt, akit a kiállások során akartak megelőzni, azonban ez nem sikerült, ráadásul Sebastian Vettellel és Sergio Perezzel szemben is elveszítették a bokszutcai küzdelmet, így végül a 7. helyen ért célba. 

Hamilton már a versenyen is kritizálta csapatát, és a futamot követően is elmondta, hogy a kerékcsere időzítése három pozícióba került számára, így erről beszélni fognak a csapattal. 

A háttérben megbeszéljük majd, közösen fogunk dolgozni és megpróbálunk erősebben visszatérni. Csapatként alulteljesítettünk egész hétvégén, szóval most a következő versenyre kell koncentrálnunk. Gratulálok Maxnak és a csapatának, remek munkát végeztek.”

A futam után a brit versenyző elárulta, vannak kétségei afelől, hogy milyen teljesítményt nyújtanak majd a következő versenyhétvégén, Bakuban. 

„Ez egy másik Red Bull-pálya, szóval nehéz lesz őket legyőzni ott” – nyilatkozta a világbajnok. „De a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk majd. Nem látom, hogy sokkal különbözne ettől, kivéve a hosszú egyeneseket, ahol a Ferrari kicsit elmarad.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!