Friss hírek

Hangolódj az új F1-es érára Wéber Gábor legújabb könyvével!

A Forma–1 2022-től vadonatúj korszakba lép, miközben a technológiai fejlődés továbbra és elképesztő mértékű a háttérben. Az F1 sikeresen átlavírozott a koronavírus hullámain, ám idéntől a csapatokat már a költségvetési limit korlátozza, miközben az autóipar és a környezetvédelem változásait nem lehet figyelmen kívül hagyni a sportág jövőjének tervezésekor. A tempó gyorsabb, a kihívás pedig nagyobb, mint valaha az elmúlt 71 év során. Hol tart most és merre vezethet a Forma–1 jövője?

Miközben az F1-rajongók többsége még mindig a 2021-es világbajnokság, illetve Max Verstappen és Lewis Hamilton bajnoki küzdelmének hatása alatt van, nem árt már most felkészülni a következő idényre, hiszen 2022-ben gyökeresen megváltozik a Forma-1.

Az új technikai szabályokat eredetileg 2021-ben vezették volna be a királykategóriában, a koronavírus-járvány miatt azonban végül 2022-ben alakulnak át teljesen a száguldó cirkusz versenyautói.

Hirdetés
 

Az erőviszonyokról értelemszerűen korai lenne még beszélni, ám azért bőven van mit átvenni az új éra kezdete előtt! Ebben van segítségünkre a Forma-1 magyarországi szakkommentátorának legújabb könyve! 

Wéber Gábor 224 oldalas, több mint 150 képpel illusztrált kötete segít nekünk eligazodni a Forma-1 útvesztőiben, ha pedig van kiadvány, amit mindenképpen ajánlunk egy igazi rajongó polcaira, akkor az ez!

A Forma-1 – Az új korszak küszöbén című könyv ide kattintva megrendelhető, de az F1Világon hamarosan nyereményjátékot is indítunk, ha pedig velünk játszol, dedikált példányt nyerhetsz! Kövesd weboldalunkat, illetve közösségi oldalainkat (Instagram, Facebook) a részletekért!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!