Horner: Mit ivott Jordan, hogy a Red Bullhoz küldené Hamiltont?! - F1VILÁG.HU

Horner: Mit ivott Jordan, hogy a Red Bullhoz küldené Hamiltont?!

HIRDETÉS
A Red Bull Forma-1-es csapatát irányító Christian Horner lényegében csak nevetni tudott a korábbi csapatfőnök, Eddie Jordan azon véleményén, miszerint Lewis Hamiltonnak az osztrák istállóhoz kellene szerződnie, ahol összemérhetné tudását Max Verstappenével.
2020 70th Anniversary Grand Prix, Sunday - Steve Etherington Lewis Hamilton Max Verstappen Mercede Red Bull

Hamilton jelenleg érvényes szerződése idén lejár a Mercedesnél, és bár jó eséllyel marad a világbajnok csapatnál, egyelőre még nem hosszabbított az ezüstnyilakkal.

A korábbi Forma-1-es csapatfőnök, Eddie Jordan nemrég azt mondta, szerinte Hamilton számára a legjobb döntés az lenne, ha a Red Bullhoz szerződne, és Max Verstappen csapattársaként versenyezne tovább.

Nemrég Christian Hornert is megkérdezték erről, ő azonban jóformán csak nevetni tudott a felvetésen. Igaz, abban azért bízik, hogy Verstappen egyenlő feltételek mellett harcolhat hamarosan a többszörös bajnok ellen.

„Azon elmélkedtem, mit ivott Eddie?” – mondta nevetve a szakember.

„Nézzétek, rajongói szemmel nézve abszolút igaza van, de mostanában nem hallottam Lewis felől, szóval feltételezem, hogy marad ott, ahol most van.”

„Véleményem szerint mindenki szeretné látni, ahogy Verstappen és Hamilton fej-fej mellett megy egymással, és remélhetőleg meg tudjuk adni Maxnak azokat az eszközöket, melyekkel ezt megteheti – az idei év hátralévő részében, de leginkább jövőre, illetve az azt követő évben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!