Friss hírek

Idén nem megy Amerikába a Forma-1

Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America.
Thursday 19 October 2017.
World Copyright: Andy Hone/LAT Images 
ref: Digital Image _ONZ5259, Haas, USAGP2017, rear wing endplate,  USA Flag
A legfrissebb hírek szerint már pénteken bejelenthetik, hogy a Forma-1 mezőnye 2020-ban nem látogat el az amerikai kontinensre, és várhatóan három további európai versennyel bővül a versenynaptár.

A Forma-1 vezetősége eddig 10 európai verseny helyszínét és időpontját jelentette be, ebből 3-at már teljesített a száguldó cirkusz mezőnye, jövő hétvégén pedig Silverstone-ban folytatódik a bajnokság.

A versenyprogram egyelőre a szeptember 27-i Orosz Nagydíjjal bezárólag ismert, ezt követően viszont a tengerentúlra látogatott volna a királykategória mezőnye. A legfrissebb hírek szerint viszont nemrég döntés született arról, az amerikai kontinensen idén nem rendeznek versenyt, így elmarad az Amerikai Nagydíj, a Kanadai Nagydíj, a Mexikói Nagydíj és a Brazil Nagydíj is.

Úgy tudjuk, már pénteken bejelenthetik, hogy a versenynaptár három európai futammal bővül: a mezőny ellátogat Portugáliába és a Nürburgringre is, sőt, egy harmadik futamot is megtartanak Olaszországban, egészen pontosan Imolában.

Utóbbi futamot november 1-jén rendezhetik, a Nürburgringre október 11-én, Portimaóba pedig október 25-én látogathat el a mezőny.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!