Így nyilatkozott Räikkönen a hamarosan megjelenő könyvéről - F1VILÁG.HU

Így nyilatkozott Räikkönen a hamarosan megjelenő könyvéről

HIRDETÉS
Fotó: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönent, a Ferrari F1-es versenyzőjét az ősszel megjelenő könyvében kapcsolatban kérdezték az Olasz Nagydíj előtt.

Räikkönen az év elején tette nyilvánossá, hogy hamarosan megjelenik életrajzi könyve – a finn ennek a hírnek a publikálásakor készítette el Instagram fiókját is, azóta pedig a rajongói többet tudhatnak magánéletéről, mint korábban.

A könyv finn nyelven már megjelent, hamarosan pedig angol és magyar nyelven is elérhető lesz. A Racefans.net újságírója azonban már néhány részletet elolvasott a könyvből, és az Olasz Nagydíj sajtótájékoztatón feltette Räikkönennek a kérdést, hogy hogyan lehet, hogy egy olyan titokzatos versenyző, mint ő, ennyire nyíltan beszél a magánéletéről és titkairól.

„Valószínűleg rossz fordítást olvastál” – válaszolt mosolyogva Räikkönen. „Mi van ezzel? Hogyan lenne titok, amikor ezeket átéltem, és borzasztóan sok sztorim volt, nagyon sok dologról. Nem tudom, miért gondolod, hogy ez akkora titok lenne. Én nem gondolnám…”

„Ez olyasvalami, amiről én döntöttem” – mondta a finn. „A könyv csak egy rövid sztori mostanáig, az én szempontomból nem egy nagy dolog. Ahogy mondtam, én ezeket átéltem, és most pedig a sztorik egy könyvben szerepelnek.”

„Valószínűleg a legtöbb dolgot már ismerik is az emberek, talán nem mindegyiket, de nem gondolnám, hogy ez az én szempontomból valami különleges dolog – minden bizonnyal csak nektek az.”

Ne maradj le az Olasz Nagydíj eseményeiről, az F1Világ a helyszínről közvetíti nektek a történéseket, kövess minket Facebookon is! 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!