Imolában hangol az új szezonra Ricciardo és Tsunoda - F1VILÁG.HU

Imolában hangol az új szezonra Ricciardo és Tsunoda

HIRDETÉS
A csapat faenzai központjától alig 15 percnyi autóútra elterülő imolai versenypályán készül a 2024-es szezonra a Visa Cash App RB két versenyzője, Yuki Tsunoda és Daniel Ricciardo.
Imola -PROVE DEL VENERDI Yuki Tsunoda AlphaTauri

Miközben az istálló szerdán hivatalosan ismertette, hogy milyen néven folytatja F1-es szereplését a 2024-es idényben, a versenyzők a csapat 2022-es, AT03-as kódjelű versenyautójával körözhettek az Emilia-Romagna Nagydíjnak is otthont adó versenypályán.

A Red Bull kiscsapata egy háromnapos tesztet bonyolít le Imolában: kedden Yuki Tsunoda volt szolgálatban, és szerdán is ő kezdhette a programot, ami a fagyos körülmények miatt egy kicsit csúszott. A japán versenyző aztán a Pirelli esőgumijaival pályára gurulhatott, majd amint javultak a körülmények, slickekre váltott.

Délután aztán Daniel Ricciardo pattanhatott a volán mögé, aki a tervek szerint a mai utolsó tesztnapon is szolgálatban lesz.

A Forma-1 szabályai szerint tesztelni csak két évnél idősebb autóval lehet, a két pilóta ezért köröz az AlphaTauri 2022-es modelljével.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!