Friss hírek

Ismét szent a béke a Force Indiánál

Adrian Sutil elmondta, hogy megbeszélték a dolgokat csapattársával, Vitantonio Liuzzival, és mindketten maguk mögött hagyták a Brazil Nagydíj időmérőjén történteket.


Adrian Sutil elmondta, hogy megbeszélték a dolgokat csapattársával, Vitantonio Liuzzival, és mindketten maguk mögött hagyták a Brazil Nagydíj időmérőjén történteket.

A Force India pilótái egymásra mutogattak az elmúlt futam időmérő edzését követően, ahol Sutil már az első etapban kiesett, míg Liuzzi is csak a tizennyolcadik helyről rajtolhatott autóik gyenge teljesítménye miatt.

Hirdetés
 

Sutil igencsak berágott csapattársára, aki véleménye szerint lelassította az első etapban azzal, hogy pont az orra elé érkezett vissza egyik kiscsúszása után, jóllehet Liuzzi hangsúlyozta, fogalma nem volt, ki jön mögötte, hiszen nem is láthatta.

A német versenyző azonban elmondta, hogy megbeszélték a dolgokat, így ismét békében vághatnak neki a szezonzárónak helyet adó Abu Dhabi Nagydíjnak.

„Mikor egy csapatban dolgozol, néha lehetnek problémáid a csapattársaddal, és másokkal, de ez teljesen normális dolog” – mondta Sutil a riportereknek.

„Az időmérőn (Brazíliában) volt néhány problémánk, ez nyilvánvaló. Azonban nem kell aggódni, mert már minden rendben van köztünk, beszélünk egymással, és nem utáljuk egymást, és ez a legfontosabb dolog.”

Sutil azt is elmondta, hogy reményei szerint a Force Indiával maradhat a következő idényben, és már most alig várja az első Indiai Nagydíjat, amely a tervek szerint jövőre bemutatkozik a Forma-1-ben.

„Azt gondolom, hogy a jövő évben is itt fogok versenyezni, minden jel erre utal” – folytatta a német pilóta. „Az Indiai Nagydíj fantasztikus lesz, abszolút. Ha pedig ezzel a csapattal gördülhetek majd pályára a helyszínen, az még csodálatosabb lesz.”

„Egy nagyon különleges hétvége lesz az a Force India számára, hiszen első hazai versenyüket teljesíthetik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!