Jövőre, az F1-es hétvégéken forgatják majd Brad Pitt új filmjét - F1VILÁG.HU

Jövőre, az F1-es hétvégéken forgatják majd Brad Pitt új filmjét

HIRDETÉS
A 2023-as szezon második felében kezdik majd el forgatni azt a Forma-1-es filmet, mely Brad Pitt főszereplésével készül majd.
Brad Pitt, Charles Leclerc, Ferrari

Az amerikai színész egész hétvégén jelen van az Amerikai Nagydíj helyszínén, Austinban, és a hamarosan készülő mozi producerével, Jerry Bruckheimerrel közösen egyeztet a száguldó cirkusz csapataival, valamint annak vezetőivel. A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali részleteket is elárult az új filmről: azt mondja, az összes csapat és versenyző érintett lesz majd a projektben, a film pedig valódi F1-es autókkal készül majd.

„Azt gondolom, ez egy komoly dolog. Nagyon izgatott vagyok, az emberek azon gondolkodnak, ’mi lesz a következő?’. És ez egy újabb lépés a növekedésünk során. Őszintén hisszük, hogy ennek köszönhetően az F1 egy más dimenzióba kerül, amit mostanáig nem térképeztünk fel alaposan” – mondta az olasz szakember a Motorsport.com című internetes portálnak.

„Sok minden fog történni jövőre a felkészülés során, és ez izgalmas, mert az összes csapat érintett, a versenyzők is, mindenki. Úgyhogy fantasztikus! Már most tervezzük a tevékenységeket és az aktivitást, amikre szükség lesz a valódi versenyhétvégéken – a szezon második felében állunk majd neki a dolgoknak. A részletek kidolgozása még folyamatban van, hiszen ez még csak a kezdete a tervezésnek, de igazán érdekes lesz.”

Arra a kérdésre, hogy a produkciónak lesznek-e saját autói, amik a pályán köröznek majd a hivatalos F1-es események között, Domenicali így felelt: „Minden, amit mondhatok, hogy valódi lesz, szóval a versenyhétvégéken zajlik majd a dolog.”

Az F1 első embere hozzátette, a csapatok és jelenlegi szponzoraik ki akarják venni a részüket a projektből. A film egyik producere egyébként maga a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton lesz majd.

„Lewis nagyon fontos lesz, hiszen imádja ezt az új projektet, és megőrzi a megfelelő hitelességet a készülő filmhez. Garantálom, hogy a producer a legjobb Hollywoodban, a rendező szintúgy, a főszereplőt, Brad Pittet pedig senkinek sem kell bemutatni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!