Készülj az F1-es szezonra magyar riportfilmekkel! - F1VILÁG.HU

Készülj az F1-es szezonra magyar riportfilmekkel!

A Forma-1-es rajongók már tűkön ülnek, hogy láthassák a 2021-es autókat és beinduljon a 2021-es szezon – még akkor is, ha az idei évben nem várunk nagy változást sem az autók, sem az erőviszonyok tekintetében.
F1Világ YouTube

Az F1Világ.hu-nál is készülünk az új idényre, így ahogy már megszokhattátok, egyedülálló módon magyar nyelvű riportfilmeket láthattok nálunk az autóbemutatókról és a kiemelkedő eseményekről. Érdemes követni YouTube-csatornánkat, hogy elsőként értesülhess az új kisfilmek premierjeiről! 

Az idei évben már bemutatta autóját a McLaren, az első pályán megtett köreikről is elkészült a riportfilmünk, de megérkezett már az AlphaTauri és a Red Bull 2021-es versenygépe is, és a Red Bull “titkolózásáról” is elkészült a riportunk. 

GP Világa az F1Világ.hu exkluzív kisfilm-sorozata, amelyben a Forma-1 technikai oldalát, történelmét vagy az aktuális eseményekhez kapcsolódó érdekességet elemzünk.  

Az F1Világ YouTube-csatornáján magyar nyelven nézheted végig a Mercedes exkluzív sorozatát az ezüstnyilak történetéről, amelyben epizódról epizódra egy-egy korábbi versenygépet mutat be a csapat. Titkok, sztorik, eredmények – és minden, ami már történelem!  

Ha úgy érzed, videók formájában is szeretnél értesülni a Forma-1 aktualitásairól, újdonságairól, iratkozz fel YouTube-csatornánkra

Ha még nem teszed, kövess minket Facebookon, ahol természetesen a legfrissebb Forma-1-es hírekről értesülsz, Instagram-oldalunkon pedig izgalmas F1-es tartalmainkkal, nyereményjátékainkkal, szavazásokkal találkozhatsz. 

És megmutatjuk egyik kedvenc kisfilmeteket is az elmúlt időszakból: a GP Világának epizódja arról szól, hogyan préselték be George Russellt a Mercedes F1-es autójába a Szahíri Nagydíjon.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!