Leclerc: Az 1000. versenyünkig várnunk kell - F1VILÁG.HU

Leclerc: Az 1000. versenyünkig várnunk kell

HIRDETÉS
Charles Leclerc, a Ferrari F1-es versenyzője nem számít arra, hogy az Olasz Nagydíjon könnyebb helyzetben lesznek, mint az egy héttel ezelőtti Belga Nagydíjon.
GP BELGIO F1/2020 -  GIOVEDÌ 27/08/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc

A Ferrari kiábrándító hétvégét zárt Spában múlt héten: Sebastian Vettel a 13., Leclerc pedig a 14. helyen zárt a futamon, és Vettel csütörtökön úgy nyilatkozott, Monzában sem számít sokkal jobb teljesítményre

Leclerc egyetért csapattársával, és szerinte a jövő héten esedékes Toszkán Nagydíj, a Ferrari 1000. versenye hozhat pozitív fordulatot számukra

„Úgy gondolom, a szezonkezdet nagyon szerencsés volt az egyensúly szempontjából. Néhány hétvége nehezebb volt, mint a többi, de azt mondanám, hogy az egyensúly erős volt” – mondta Leclerc. 

„Spa nehéz volt számunkra, és arra számítok, hogy Monzában is hasonló hétvégénk lesz. De aztán jobbnak kell lennie. A mugellói versenyig várnunk kell, ott reálisabb képet láthatunk majd.

A monacói pilóta hozzátette, azt nem tudja, hogy ezzel felzárkózhatnak-e a bajnokságban ellenfeleikhez – jelenleg konstruktőrként a tabella 5. helyét foglalják el. 

„Hogy ez elég lesz-e a harmadik helyhez, nem tudom” – mondta Leclerc. „Az biztos, hogy mindent beleadunk majd, és versenyzőként erre akarok gondolni, akkor is, ha természetesen tudom, hogy nehéz lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!