Leclerc: Egyikünk sem volt teljesen hülye

BrazilianGP2019_SUN_Ferrari_190052-bra
Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője szerint sem ő, sem Sebastian Vettel nem volt sokkal nagyobb mértékben hibáztatható a Brazil Nagydíjon történt ütközés miatt.

Leclerc és Vettel a Brazil Nagydíj utolsó köreiben ütköztek, aminek az lett az eredménye, hogy mindketten defektet kaptak, és feladni kényszerültek a versenyt. Az incidenst követően természetesen mindketten a másikat hibáztatták a csapatrádión, azonban mire az újságírók elé kerültek, már mindketten kicsit lenyugodtak. 

A monacói pilóta elmondta, maga az ütközés nem volt nagy, viszont a következménye „hatalmas katasztrófia lett”. 

„Vannak szituációk, amikor szabadon versenyezhetünk. Ma egy ilyen helyzet volt, és az ilyen dolgok megtörténhetnek” – nyilatkozta Leclerc.

Egyikünk sem volt teljesen hülye. Talán majd kielemezzük a dolgot, és megnézzük, hogy mit tudnánk jobban csinálni a jövőben. Az eredmény egy hatalmas katasztrófa lett, de maga az incidens egy nagyon apró ütközés volt.”

A Brazil Nagydíjat követően Max Verstappen átvette Leclerctől a világbajnoki tabella 3. helyét, így a monacói jelenleg 11 pontos lemaradással a 4., míg csapattársát, Vettelt 19 ponttal előzi meg. 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!