Leclerc: Nagyon agresszív leszek - F1VILÁG.HU

Leclerc: Nagyon agresszív leszek

Charles Leclerc, a Ferrari pilótája vasárnap újult erővel vág neki a Német Nagydíj versenyének, miután az időmérő utolsó szakaszában technikai gond miatt nem tudott mért kört autózni.

Leclerc jó eséllyel indult a pole pozícióért szombaton, azonban végül nem tudta megmutatni, mire képes a Ferrari: a Q3-ban egy benzinpumpa-probléma miatt feladni kényszerült az időmérőt, így csak a 10. helyről rajtolhat a versenyen. 

A monacói pilóta ennek ellenére próbál pozitív maradni, és ígéretet tett arra, hogy jó show-t fog szolgáltatni, és a lehető legtöbb előzést próbálja majd bemutatni – és célja, hogy a csapatot is megvigasztalja. 

„Pozitívan vágok neki a versenynek” – mondta a 21 éves pilóta. „Nagyon agresszív leszek a futam elején, és megpróbálok annyi autót megelőzni, amennyit csak tudok, aztán meglátjuk, hogy hol végzünk. Nehéz előre kerülni, a győzelmet tűztük ki célul korábban, de így sokkal nehezebb lesz.”

„Nagyon sajnálatos a csapat számára, ami történt, de nagyon keményen fogom nyomni holnap, hogy újra boldoggá tegyem őket.”

„Sajnos szombaton nem tudtuk megmutatni, hogy milyen gyorsak vagyunk, de eltökélt vagyok, hogy vasárnap ezt megtegyük.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!