Leclerc öccse is csatlakozik a Ferrarihoz

Arthur Leclerc, Charles Leclerc, Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Charles Leclerc öccse, Arthur Leclerc is csatlakozott a Ferrarihoz – a 19 éves monacói az olasz istálló akadémiáján folytatja.

Charles Leclerc maga is a Ferrari akadémiáján nevelkedett, 2018-ban bemutatkozott a Forma-1-ben, tavaly pedig már a Ferrari pilótájaként bizonyította tehetségét.

Öccse, Arthur pedig szintén egyre feljebb kapaszkodik a ranglétrán: a 2000-ben született versenyző korábban a Sauber juniorcsapatának tagja volt, és az elmúlt évben a német Forma-4-ben versenyzett, ahol egy győzelmet, és több dobogós eredményt is szerzett. Végül a 3. helyen zárta a bajnokságot.

Az ifjabbik Leclerc idén a Formula Regional nevű sorozatban versenyez majd a Prema Powerteam színeiben, emellett pedig a Ferrari akadémiáján pallérozódhat, akárcsak Mick Schumacher, Robert Schwartzman, Giuliano Alesi, Callum Ilott, Marcus Armstrong, Enzo Fittipaldi, Gianluca Petecof és Dino Beganovic.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!