Liuzzi: Érvényes szerződés köt a Force Indiához

Érvényes szerződése van, így idén is a Force India színeiben áll rajthoz a Forma-1-ben Vitantonio Liuzzi – ezt maga a versenyző árulta el a minap egy olasz internetes portálnak nyilatkozva.


Érvényes szerződése van, így idén is a Force India színeiben áll rajthoz a Forma-1-ben Vitantonio Liuzzi – ezt maga a versenyző árulta el a minap egy olasz internetes portálnak nyilatkozva.

Mint azt nemrégiben megírtuk, brit és német lapértesülések szerint a Force India 2011-ben az Adrian Sutil – Paul di Resta párossal akar nekivágni a bajnoki küzdelmeknek, míg Nico Hülkenberget tartalékversenyzőnek szerződtetnék.

Liuzzi azonban érvényes szerződéssel rendelkezik, és a neves brit szakíró, Joe Saward szerint az indiai istálló egy jelentősebb összeggel megpróbálja meggyőzni az egykori F-3000-es bajnokot a távozásról, vagy pedig bevásárolja őt egy másik istállóhoz.

Nemrég Liuzzi is megszólalt az ügyben és kijelentette, mindez csupán szóbeszéd, és mivel érvényes szerződése van, a csapatnál marad.

„A csapat eddig nem közölt velem semmit semmilyen változásról sem. Nyugodt vagyok, mert egyértelmű szerződés köt a Force Indiához a 2011-es szezonra, ha pedig változtatni akarnak, akkor tudják, mivel jár ez” – mondta az olasz versenyző, aki hozzátette, a csapat nem próbálta megvesztegetni őt.

„Semmiféle ajánlatot nem kaptam a csapattól, sem pénzt, sem pedig egy ülést a DTM-ben, ahogy azt több újságban olvastam. Mindenesetre a Forma-1-ben már semmi nem lep meg.”

Mint ismert, Liuzzi 2008-ban és 2009-ben tesztpilótaként dolgozott a csapatnál, majd miután második évében Giancarlo Fisichella a Ferrarihoz szerződött, hogy helyettesítse a sérült Felipe Massát, éles körülmények között is lehetőséget kapott.

„Két évig tesztpilótaként várakozó állásponton voltam és természetesen meg akarom tartani a helyemet. Egyértelmű szerződésem van, és ha a csapat bármit is változtatni szeretne, akkor sem fogok búcsút mondani és hallgatni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!