Marko: A Ferrari az egyenesekben gyorsabb nálunk - F1VILÁG.HU

Marko: A Ferrari az egyenesekben gyorsabb nálunk

HIRDETÉS
Dr. Helmut Marko, a Red Bull F1-es csapatának tanácsadója úgy véli, a Ferrari az egyenesekben akár gyorsabb is lehet náluk, összességében viszont képesek lesznek arra, hogy legyőzzék őket.
BAHRAIN, BAHRAIN - FEBRUARY 25: Adrian Newey, the Chief Technical Officer of Red Bull Racing, Red Bull Racing Team Principal Christian Horner and Red Bull Racing Team Consultant Dr Helmut Marko walk in the Paddock during day three of F1 Testing at Bahrain International Circuit on February 25, 2023 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Red Bull erős formáját mutatta a téli tesztek során, és a várakozások szerint ismét ők lesznek azok, akik a mezőny élére állhatnak. 

Habár a Mercedesnél felüdülésként érte a csapatot, hogy idén szinte teljesen eltűnt a „delfinezés“ jelensége, dr. Helmut Marko úgy véli, maradt még a problémákból a Mercedesnél — ahogyan a Ferrarinál is. 

„Meglepetésre mindkét csapat újra küszködött a pattogással“ — nyilatkozta Marko megfigyelései alapján. „Elvégeztek néhány finomhangolást a kasztnin, és úgy tűnik, működik, de teljes erővel mentek? Mennyi üzemanyag volt a tankban?“ 

A szakember egyelőre nem tudja, hogy a látott problémák valósak-e a Ferrarinál, azonban úgy véli, hogy az olasz istálló kihívást jelenthet számukra az idei évben. 

„Növeltek a lóerőn“ — mondta. „Az egyenesekben le tudnak győzni minket, de mi a teljes csomagunkkal ezt kompenzáljuk.“ 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!