Hungary-3@2xCreated with Sketch.
  Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Meghosszabbítják az egyik DRS-zónát Abu Dhabiban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Meghosszabbítják az egyik DRS-zónát Abu Dhabiban

Meghosszabbította az első DRS-zónát Abu Dhabiban a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) – jelentették be szombaton este.


Meghosszabbította az első DRS-zónát Abu Dhabiban a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) – jelentették be szombaton este.

Az eredeti szakasz 470 méterrel a 7-es kanyar után kezdődött volna, a sportot irányító testület azonban úgy döntött, 75 méterrel meghosszabbítja azt az előzések elősegítése érdekében.

Ennek ellenére néhány versenyző szkeptikusan nyilatkozott az állítható hátsó szárnyak hatékonyságát illetően.

Jenson Button szerint például így is nehézkes lesz az előzés a kérdéses szakaszon. A kétszeres világbajnok Fernando Alonso úgy véli, erre a kérdésre csak holnap kapunk majd választ. A spanyol reméli, a zóna meghosszabbításával könnyebbé válik az előzés.

„Mindannyiunk benyomása az volt tegnap, hogy a zóna nem elég hosszú, szóval az FIA meghosszabbítja holnapra” – mondta Alonso.

„Remélhetőleg működni fog, de nehéz megmondani, mennyire. Várnunk kell, és a verseny után majd kiértékelhetjük a helyzetet.”

A McLaren 2008-as világbajnok, Lewis Hamilton hozzátette, a testületnek még hosszabbá kellene tennie az előzési szakaszt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!