Mugellóban és Imolában is pályabejárást tart az F1 versenyigazgatója - F1VILÁG.HU

Mugellóban és Imolában is pályabejárást tart az F1 versenyigazgatója

HIRDETÉS
A Toszkán Nagydíj helyszínén, Mugellóban járt pályainspekción kedden a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Forma-1-es versenyigazgatója, Michael Masi. A szakember szerdán Imolába is ellátogat.
Imola, AlphaTauri Filming Day

A Forma-1 vezetősége nemrég jelentette be, az Olasz Nagydíj után egy héttel, szeptember 13-án egy második futamot is megtartanak az országban: Toszkán Nagydíj néven Mugellóban rendezik meg a Ferrari 1000. F1-es versenyét.

Michael Masi Forma-1-es versenyigazgató kedden alaposan szemügyre vette a Ferrari tulajdonában lévő versenypályát: a szakembert Paolo Poli, a létesítmény ügyvezetője, és Antonio Canu, a toszkán pálya versenyigazgatója fogadta. Jelen volt még Christian Bryll is, a Forma-1-es futamok hivatalos startere, illetve az F1 logisztikai menedzsere.

Mivel van esély arra, hogy a Forma-1 2020-as naptára további európai versenyekkel bővül, és egy harmadik futamot is rendezhetnek Olaszországban, Masiék szerdán Imolába is ellátogatnak, és körbejárják az Enzo és Dino Ferrariról elnevezett versenypályát.

Imolában egyébként új orvosi központ épül, ami egyelőre nem készült el, ám november 1-ig befejeződnek a munkálatok. A hírek szerint ekkor rendezhetnek majd harmadszor is futamot Olaszországban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!