Toszkán Nagydíj

Mugellóban és Imolában is pályabejárást tart az F1 versenyigazgatója

Imola, AlphaTauri Filming Day
Fotó: Autodromo Imola
A Toszkán Nagydíj helyszínén, Mugellóban járt pályainspekción kedden a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Forma-1-es versenyigazgatója, Michael Masi. A szakember szerdán Imolába is ellátogat.

A Forma-1 vezetősége nemrég jelentette be, az Olasz Nagydíj után egy héttel, szeptember 13-án egy második futamot is megtartanak az országban: Toszkán Nagydíj néven Mugellóban rendezik meg a Ferrari 1000. F1-es versenyét.

Michael Masi Forma-1-es versenyigazgató kedden alaposan szemügyre vette a Ferrari tulajdonában lévő versenypályát: a szakembert Paolo Poli, a létesítmény ügyvezetője, és Antonio Canu, a toszkán pálya versenyigazgatója fogadta. Jelen volt még Christian Bryll is, a Forma-1-es futamok hivatalos startere, illetve az F1 logisztikai menedzsere.

Mivel van esély arra, hogy a Forma-1 2020-as naptára további európai versenyekkel bővül, és egy harmadik futamot is rendezhetnek Olaszországban, Masiék szerdán Imolába is ellátogatnak, és körbejárják az Enzo és Dino Ferrariról elnevezett versenypályát.

Imolában egyébként új orvosi központ épül, ami egyelőre nem készült el, ám november 1-ig befejeződnek a munkálatok. A hírek szerint ekkor rendezhetnek majd harmadszor is futamot Olaszországban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS