Nem engednek be rajongókat az idei első F1-es tesztre - F1VILÁG.HU

Nem engednek be rajongókat az idei első F1-es tesztre

HIRDETÉS
A rajongóktól elzártan, zárt kapuk mögött tartják majd a 2022-es Forma-1-es idény első előszezoni tesztjét Barcelonában – jelentette be a száguldó cirkusz vezetősége szerdán.
BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 21: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB16 on track during day three of F1 Winter Testing at Circuit de Barcelona-Catalunya on February 21, 2020 in Barcelona, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-2369U88611W11 // Usage for editorial use only //

Míg tavaly csupán 3 napot tölthettek pályán az F1-es csapatok a szezont megelőzően, addig idén már 6 tesztnap áll rendelkezésükre. Erre szükségük is lesz, a 2022-es szabályváltozások miatt ugyanis jelentősen átalakulnak a Forma-1-es versenyautók.

Az F1 szerdán erősítette meg hivatalosan, amit már jó ideje tudni lehetett: az első tesztet Barcelonában tartják majd február 23-25. között, majd március 10-12. között további 3 tesztnap áll a csapatok rendelkezésére a szezonnyitónak is otthont adó bahreini versenypályán.

Az is kiderült, az első, barcelonai tesztre nem engednek be rajongókat, és TV-közvetítés sem lesz az eseményről – ellentétben a bahreini gyakorlással. A média képviselői viszont jelen lehetnek a katalán ringen is, így természetesen az F1Világon is beszámolunk majd az aktuális eseményekről.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!