Ocon: Talán segített is, hogy a falnak ütköztem - F1VILÁG.HU

Ocon: Talán segített is, hogy a falnak ütköztem

HIRDETÉS
Elképesztően szorosan alakult az F1-es Monacói Nagydíj időmérő edzése, ahol néhány pillanatig Esteban Ocon állt az élen, ám sokáig nem örülhetett: végül a 4. helyre csúszott vissza.
Esteban Ocon, Alpine

Sokáig azonban nem bosszankodott a francia, a kvalifikációt követően már óriási mosollyal az arcán mesélt élményeiről. Az Alpine pilótája azt is elárulta, gyorskörén eltalálta a falat, így nagy megkönnyebbülés volt a csapat számára, hogy végül nem autótörés, hanem egy 4. hely lett az eredményük. 

„Óriási munka áll mögöttünk, míg eljutottunk erre a pontra, és nagyon örülök, ahogy eddig felépítettük a hétvégét. A Q1-ben trükkös volt vezetni az autót, de tudtuk, hogy javulni fog a pálya, tudtuk, hogy jobb lesz a tempó. A végén pedig remek érzés volt menni — ezen a körön eléggé hozzáértem a falhoz, de talán adott is egy kis tempót, az autó elég erős volt, így körbeértünk“ — nyilatkozta nagy vigyorral az arcán Ocon. 

A vasárnapi esélyekkel kapcsolatban Ocon nem szeretett volna részletekbe menően nyilatkozni, de bízik Monaco kiszámíthatatlanságában. 

„Először hadd dolgozzam fel, ami ma történt, a csapatnak is meg kell emésztenie. Örülni fognak, hogy korán hazamehetnek ma, és remélhetőleg az autó sem sérült meg. Nagyon örülök, hogy negyedikek vagyunk, meglátjuk, mit tehetünk holnap. Egy jó rajt kell, aztán remélhetőleg elöl harcolhatunk“ — mondta. 

Ocon hozzátette, nagyon elégedett a fejlesztéseik eredményével: „Ez igazolja a kemény munkát. Bizonyítja, hogy nem adjuk fel, és hogy egy ilyen kemény pályán is ott tudok lenni, szóval boldog vagyok.“

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ocon: Talán segített is, hogy a falnak ütköztem
Ha esik, szombaton is bajban lehet a Ferrari
Russell elárulta a gyenge időmérő okát
Az FIA nyomoz a rejtélyesen lángra kapó kínai F1-es gyep miatt
Hamilton a sprintfutamon visszaesésre számít
Verstappen szerint a Red Bull megérdemli a negyedik helyet

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!