Perez: Én sem rúgnám ki a saját fiamat

Sergio Perez, Racing Point
Fotó: Racing Point
Sergio Perez, a Racing Point F1-es versenyzője szerint egyértelmű, hogy ha valakinek menni kell év végén a csapattól, akkor ő lesz az.

Miután a négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel év végén elhagyja a Ferrarit, a jelenlegi hírek szerint a Racing Pointhoz szerződhet. Ebben az esetben Sergio Pereznek kellene búcsúznia a csapattól, miután az istálló másik versenyzője, Lance Stroll, a csapat tulajdonosának Lawrence Strollnak a fia. 

„Úgy gondolom, ha valakinek menni kell, nyilvánvaló a döntés” – mondta Perez. a Movistar+ F1-nek. „Apaként nem rúgnám ki a fiam, de nincs sok minden, amit mondhatnék.”

„Nagyon sok a pletyka körülöttem. Számomra viszont semmi – minden ugyanaz maradt. Szerződésem van a csapattal.”

Perez szerződése tartalmaz egy záradékot, amelyről csak annyit árult el, a szponzori megegyezésekre vonatkozik – a 30 éves pilótát jelenleg a mexikói telekommununikálciós vállalat, a Telmex támogatja. 

„Minden szerződésben, mindig vannak záradékok. Ez egy kicsit a szponzorokhoz kapcsolódik. Ez tudja „felnyitni” ezt a záradékot. De a szponzorainkkal azon dolgozunk, hogy ez ne történjen meg.”

„Nem azt mondom, hogy ez egyetlen támogatón múlik, ez egy összetett probléma” – mondta Perez. 

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!