Perez: Már most vannak opcióim 2022-re - F1VILÁG.HU

Perez: Már most vannak opcióim 2022-re

HIRDETÉS
Sergio Pereznek már most vannak opciói arra, hogy 2022-ben visszatérjen a Forma-1-be, ha jövőre egyéves kihagyásra kényszerül. Erről ő maga beszélt hétfőn egy sajtótájékoztatón.
Sergio Perez, Racing Point on the grid

Pereznek a szezon végén távoznia kell a Racing Point csapatától, helyére ugyanis leszerződtették a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt.

A mexikói pilóta jelenleg is a Red Bull döntésére vár, ha ugyanis az energiaital-gyárosok nem hosszabbítanak Alex Albonnal, ő lehet az egyik esélyes a thai pilóta ülésére.

Perez hétfőn elárulta, továbbra sincs döntés jövőjével kapcsolatban, beszélt azonban arról is, hogy már most vannak opciói a 2022-es visszatérésre, ha jövőre nem tud rajthoz állni az F1-ben.

„Már most vannak opcióim a 2022-es F1-es visszatérésre, úgyhogy ez nem jelentene problémát” – mondta. „De én 100 százalékig biztos akarok lenni a dolgomban, és momentán egyetlen más kategória sem kelti fel a figyelmemet 2021-re.”

„1 év kihagyással egy kicsit természetesen eltávolodsz a versenyzéstől, de számításba kell venni azt is, hogy 2022-ben nagyon megváltoznak a szabályok. Szóval szerintem ez nem lenne rám olyan nagy hatással.”

„Végső soron komoly tapasztalattal rendelkezem, és ha visszatérnék az F1-be, körülbelül 200 kör alatt szintre tudnám hozni magam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!