Friss hírek

Perez sajtótájékoztatót tart hétfőn este

Hétfőn este, magyar idő szerint 18:30-kor sajtótájékoztatót tart a jelenleg még a Racing Point színeiben versenyző, ám a Red Bull ülésére pályázó Sergio Perez!

A mexikói versenyzőnek azért kell távoznia a Racing Pointtól, mert a jövőre már Aston Martin néven szereplő istálló leszerződtette a helyére Sebastian Vettelt.

Pereznek lényegében egy lehetősége van arra, hogy a Forma-1-ben maradjon jövőre, mégpedig, ha megkapja Alexander Albon ülését a Red Bullnál.

A thai pilóta idén nem nyújt jó teljesítményt, képtelen felvenni a versenyt csapattársával, Max Verstappennel, így jó esély van arra, hogy nem tarthatja meg helyét a Red Bull Racingnél.

Az F1Világ.hu értesülései szerint Sergio Perez magyar idő szerint hétfő este 18 óra 30 perckor sajtótájékoztatót tart – a menedzsment indoklása szerint azért, hogy az elmúlt időszak eredményeiről beszéljenek a mexikói médiával.

A Red Bull saját televíziója, a ServusTV egyébként épp hétfőn este sugározza ’Talk im Hangar-7’ című programját, ahol az elmúlt években többször is jelentettek már be versenyzői szerződéseket – hamarosan kiderül, hogy csak véletlen egybeesésről van-e szó…

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!