Racing Point: Vettel nálunk rátalál régi önmagára - F1VILÁG.HU

Racing Point: Vettel nálunk rátalál régi önmagára

HIRDETÉS
A Racing Point technikai igazgatója, Andrew Green meg van győződve arról, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel náluk rátalál majd régi önmagára, és nyerő párost alkothatnak majd a német versenyzővel.
Sebastian Vettel Ferrari

Vettel az idei szezont követően távozik a Ferraritól, 2021-ben pedig a már Aston Martin néven szereplő silverstone-i istállónál folytatja pályafutását.

A német pilóta az elmúlt években sokat küszködött a Ferrarinál, a Racing Pointnál azonban abban bíznak, náluk magára talál majd Vettel, és kölcsönösen segíthetik egymást.

„Azt gondolom, egy teljesen új dinamikát hoz fogni az egész csapathoz” – mondta Andrew Green technikai igazgató.

„Mindez jól mutatja Lawrence [Stroll – csapattulajdonos] szándékait, hogy hova is szeretné eljuttatni a csapatot, és mik a szándékai vele. Úgy gondolom, ez egy nagyon erőteljes kinyilatkoztatás.”

„Sebastian egy többszörös bajnok, egy olyan munkamódszert fog hozni a csapathoz, amilyennel még nem találkoztunk. És mi pontosan ezt akarjuk. Egy olyasvalakit akarunk, aki már megcsinálta, és megmutathatja nekünk, mi kell hozzá. Mi kell ahhoz, hogy elkezdjünk versenyeket nyerni? Mi kell ahhoz, hogy világbajnokságot nyerjünk? És ő ezt fogja elhozni nekünk.”

„Cserébe pedig szerintem mi is tudunk segíteni Sebnek. Azt gondolom, fejben most nincs a legjobb állapotban. Azt gondolom, elveszítette egy kicsit az önbizalmát. És szerintem mi vagyunk a legjobb csapat abban, hogy fordítsunk a versenyzők sorsán, hogy rátaláljanak régi önmagukra. Szóval szerintem tényleg segíteni tudjuk őt.”

Green úgy véli, Vettel a jövőben tündökölhet majd az Aston Martinnal.

„Úgy hiszem, hogy így lesz. Mi nagyon is a versenyzőre fókuszálunk. Rengeteg időt szánunk arra, hogy megértsük versenyzőinket, és együtt dolgozzunk velük. Nagyon erős kapcsolatot és köteléket alakítunk ki velük. És ez segíti táplálni őket, kényelemben és biztonságban érzik magukat, és nem aggódnak olyan dolgok miatt, amik a hátuk mögött történnek.”

„Kiiktatjuk a politikát, és lehetővé tesszük számunkra, hogy arra fókuszáljanak, hogy minél gyorsabban vezessék az autót.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Racing Point: Vettel nálunk rátalál régi önmagára
Az F1-es Kínai Nagydíj sprintfutamának rajtrácsa
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!