Friss hírek

Räikkönen: Miért lennék szomorú? Örülök, hogy lassan vége!

A Forma-1 2007-es bajnoka, Kimi Räikkönen egyáltalán nem szomorú amiatt, hogy hamarosan befejeződik királykategóriás pályafutása.

A finn versenyző jövő hétvégén szögre akasztja sisakját, ezen a hétvégén, Szaúd-Arábiában utolsó előtti Forma-1-es versenyét teljesíti majd.

Räikkönen a mostani mezőny legrutinosabb versenyzője, csütörtökön, Dzsiddában pedig természetesen megkérdezték arról, szomorú-e, hogy lassan lezárul egy fejezet az életében.

„Nem, miért érzékenyülnék el miatta?” – mondta a finn versenyző. „Tényleg várom már, örülök, hogy lassan vége, szóval nincs semmi szomorúság bennem, nincs benne semmi rossz.”

Arra a kérdésre, hogy tervezi-e nézni a versenyeket jövőre, ha nem lesz más dolga vasárnaponként, a korábbi bajnok így felelt: „Biztos, hogy nem, de talán… Párat biztosan látok majd.”

„Még nem tudom, de majd meglátjuk. Kétlem, hogy beállítok majd egy figyelmeztetést, hogy ne maradjak le róla, de néhányat biztosan megnézek.”

Räikkönen egyébként a múlt héten ellátogatott csapata, az Alfa Romeo hinwili központjába, ahol elbúcsúzott az istálló tagjaitól. Azt mondja, élvezte, hogy találkozott a csapat valamennyi tagjával.

„Nagyszerű volt, jó volt látni mindenkit. Utoljára jártam ott, szóval vittem a családomat is, és elidőztünk ott egy kicsit. Találkoztam az emberekkel, aláírtam pár dolgot nekik! De remek volt, tetszett.”

„Mint minden versenyen, most is a lehető legjobban próbálunk szerepelni. Egy új pályáról beszélünk, szóval meglátjuk, mi lesz. Csináljuk a szokásos dolgokat, és remélhetőleg jó eredményt érünk el, és közben szórakozunk is egy kicsit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!