Eifel Nagydíj
(L to R): Esteban Ocon (FRA) Renault F1 Team with Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team - livery reveal.
Australian Grand Prix, Wednesday 11th March 2020. Albert Park, Melbourne, Australia.
Fotó: Renault
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Ricciardo újra pályán: Felelevenítettem, milyen gyorsan vezetni

Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője újra F1-es autóba ült: az istálló a 2020-as szezonnyitó előtt Ausztriában tesztelhetett.

A Renault a 2018-as autójával vett részt a privát teszten a spielbergi versenypályán: Ricciardo összesen 115 kört és 500 km-t teljesített. A téli tesztek óta a pilóták csak online vezethettek F1-es versenygépeket, így alig várják, hogy újra pályára gurulhassanak.

A Renault-nak erre a Red Bull Ringen volt lehetősége, miután a Projekt Spielberg lehetőséget adott számukra a tesztelésre – Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója kiakadt, hogy a pályát egy rivális csapatnak adták bérbe, ráadásul a Renault-val meglehetősen rossz a viszonyuk a múltban történtek miatt. 

 A tesztet a 2018-as autóval végezték, így főként az volt a cél, hogy az új folyamatokat, protokollt gyakorolják, amit a koronavírus miatt vezetnek be. A Mercedes már teljesített egy hasonló tesztet Silverstone-ban, és a Ferrari, az AlphaTauri és a Racing Point is tervezi a gyakorlást. 

Felelevenítettem, milyen érzés gyorsan vezetni manapság. Jól szórakoztam. Király volt. Rendben volt. Viszlát később!” – írta Ricciardo Instagram-oldalán. 

A keddi napot követően szerdán Esteban Ocon tesztel majd a Red Bull Ringen.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!