Ricciardo újra pályán: Felelevenítettem, milyen gyorsan vezetni - F1VILÁG.HU

Ricciardo újra pályán: Felelevenítettem, milyen gyorsan vezetni

HIRDETÉS
Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője újra F1-es autóba ült: az istálló a 2020-as szezonnyitó előtt Ausztriában tesztelhetett.
(L to R): Esteban Ocon (FRA) Renault F1 Team with Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team - livery reveal.
Australian Grand Prix, Wednesday 11th March 2020. Albert Park, Melbourne, Australia.

A Renault a 2018-as autójával vett részt a privát teszten a spielbergi versenypályán: Ricciardo összesen 115 kört és 500 km-t teljesített. A téli tesztek óta a pilóták csak online vezethettek F1-es versenygépeket, így alig várják, hogy újra pályára gurulhassanak.

A Renault-nak erre a Red Bull Ringen volt lehetősége, miután a Projekt Spielberg lehetőséget adott számukra a tesztelésre – Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója kiakadt, hogy a pályát egy rivális csapatnak adták bérbe, ráadásul a Renault-val meglehetősen rossz a viszonyuk a múltban történtek miatt. 

 A tesztet a 2018-as autóval végezték, így főként az volt a cél, hogy az új folyamatokat, protokollt gyakorolják, amit a koronavírus miatt vezetnek be. A Mercedes már teljesített egy hasonló tesztet Silverstone-ban, és a Ferrari, az AlphaTauri és a Racing Point is tervezi a gyakorlást. 

Felelevenítettem, milyen érzés gyorsan vezetni manapság. Jól szórakoztam. Király volt. Rendben volt. Viszlát később!” – írta Ricciardo Instagram-oldalán. 

A keddi napot követően szerdán Esteban Ocon tesztel majd a Red Bull Ringen.

View this post on Instagram

He's back. The Honey Badger is back. ? R.S.18 ? Red Bull Ring ? 500km ? 115 laps #RS Spirit

A post shared by Renault F1 Team (@renaultf1team) on

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!