Friss hírek

Rosberg tippjei Bottasnak Hamilton legyőzéséhez

Nico Rosberg, a 2016-os év világbajnoka ellátta néhány jótanáccsal Valtteri Bottast azzal kapcsolatban, mi a titka Lewis Hamilton legyőzésének.

Bottas az év elején rendkívül erősnek tűnt, és állította is, hogy az idei évben egy „új Bottast” láthatnak a nézők a Forma-1-ben. A finn két győzelmet is szerzett a szezon első felében, később azonban úgy tűnt, a lendület elfogyott számára. 

Pedig Rosberg szerint Bottas év eleji formája a kulcs ahhoz, hogy le tudja győzni Hamiltont – más eszközökhöz nem érdemes folyamodni. 

Hirdetés
 

„Úgy gondolom, Valtteri az év elején egy jó pszichológiai játékot játszott” – nyilatkozta Rosberg, aki hasonló „eszközöket” vetett be annak érdekében, hogy 2016-ban legyőzze egykori csapattársát. 

„Jött, és megmutatta, hogy ő Valtteri 2.0 – tényleg, tényleg nagyon erős volt –, és működött.” 

„Ez a tökéletes út: hogy magára koncentráljon, olyan erősnek tűnjön, amennyire csak lehet, és hozza az eredményeket. Úgy gondolom, ez a legjobb út. Mert ha bosszantja Lewist, az nem az – ha mérges, erősebb. És itt nagyon vékony a határ” – folytatta Rosberg. 

„Ennek az egész szezonban össze kell ennek állnia, mert Valtterinek mindig pillanatai vannak, amikor valóban erős, és legyőzi Lewist. De aztán Lewis visszajön, és sok-sok versenyen megzavarja őt. A versenytempó volt véleményem szerint Valtteri egyik legnagyobb problémája. Legjobban ezen a téren kell javulnia.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!