Friss hírek

Russell: Albont idiótának tüntetik fel, nem tudom, mi folyik itt

George Russell, a Williams versenyzője védelmébe vette Alexander Albont, a Red Bull F1-es versenyzőjét, aki a Magyar Nagydíjon nem jutott tovább az időmérő edzés 3. szakaszába.

Russell a Williamsszel a 12. helyen végzett a Magyar Nagydíj időmérő edzésén, éppen Alex Albon előtt – a Q2 végén a thai pilóta csapatrádión panaszkodott, hogy nem kellett volna őt forgalomba kiengedni. 

Ezen kívül több problémája is akadt az autóval Albonnak, ami miatt egyelőre nem tudta kihozni a Red Bullból a maximumot. 

Albont több kritika is érte az elmúlt hetekben, ezek Russell szerint egyáltalán nem jogosak, az ő generációjuk ugyanis tudja, hogy a fiatal pilóta mennyire tehetséges. 

„Ismerem Alexet 15 éve, ugyanabban a paddockban voltunk, ő az egyik legjobb, akik ellen versenyzünk” – mondta Russell a Skynak. „Max [Verstappen], Charles [Leclerc], mindannyian elmondhatjuk, hogy mindig, mindenben elöl volt, amit csinált. Nem tudom, mi a franc folyik itt.

„Nagyon-nagyon sajnálom őt, mert idiótának tüntetik fel, pedig abszolút nem az. Mindent megnyert mindenhol. Szóval nem tudom, hogy mi folyik itt, de ki kell deríteniük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Russell: Albont idiótának tüntetik fel, nem tudom, mi folyik itt
Mi történt volna, ha Hamilton sem áll fel a rajtrácsra az újraindításnál?
Alonso: Tanítottam pár új ívet Hamiltonnak!
Vettel: Nagyszerű volt újra az élen harcolni!
Hamilton rosszul lett a dobogón, a koronavírus utóhatásaival küzd

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!