Haas
Fotó: Renault Sport F1
Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team RS17. Malaysian Grand Prix, Friday 29th September 2017. Sepang, Kuala Lumpur, Malaysia., Nico Hülkenberg MalaysianGP2017
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Teljesen megújul a Renault autója 2018-ra

Egy teljesen új autóval készül a 2018-as Forma-1-es idényre a Renault csapata – árulta el az istálló technikai igazgatója, Nick Chester.

A francia istálló a Nico Hülkenberg – Carlos Sainz kettőssel vág neki a következő idénynek, a csapat pedig jövőre is a folyamatos fejlődést tűzi ki célul annak reményében, hogy néhány év múlva már a világbajnoki címért harcolhat.

„Nagyszerű előrelépéseket teszünk Enstone-ban, és jelenleg minden erőnkkel erre koncentrálunk” – mondta Nick Chester technikai igazgató.

„Habár a szabályok nem sokat változnak, egy teljesen új autóval állunk majd elő. Rengeteget tanultunk az aerodinamikáról, illetve az egyensúlyról az idei, 2017-es autóval, szóval meggyőződésem, hogy az új versenygép egy remek előrelépés lesz majd.”

„Hétvégén, Brazíliában pedig elvégzünk néhány aerodinamikai tesztet, hogy tovább folytassuk a 2018-as csomag fejlesztését.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!