Úgy tűnik, megmenekült a monacói F1-es verseny - F1VILÁG.HU

Úgy tűnik, megmenekült a monacói F1-es verseny

HIRDETÉS
A legfrissebb hírek szerint eldőlt, hogy a Monacói Nagydíj a jövőben is a Forma-1-es versenynaptár részét képezi – az elmúlt hónapokban volt némi bizonytalanság az ikonikus helyszín jövőjével kapcsolatban, mostanra azonban úgy tűnik, megoldódott a helyzet.
Charles Leclerc, Ferrari, Monaco Grand Prix 2022, Monte Carlo,

Monte-Carlóban az ’50-es évek óta rendeznek Forma-1-es versenyt, a hercegség szűk utcái pedig a királykategória egyik legikonikusabb helyszínéül szolgálnak. Miután azonban a száguldó cirkusz folyamatosan terjeszkedik szerte a világban, az elmúlt hónapokban bizonytalanság lengte körül a monte-carlói verseny jövőjét.

A RacingNews365.com című internetes portál azonban úgy értesült, úgy tűnik, biztossá vált a verseny jövője, így az F1-es mezőny jövőre és a következő években is ellátogathat majd Monacóban. A lap szerint a futamot 2023. május 25-28. között tarthatják.

A szerződéshosszabbítás viszont várhatóan a jegyárak emelkedésével jár majd: a hírek szerint 30 százalékkal drágulhatnak a belépők, így a legolcsóbb hétvégi jegyért mintegy 700 eurót, azaz mai árfolyamon közel 285 ezer forintot kell kifizetni.

A Forma-1 jövő évi versenynaptárának tervezetét egyelőre nem hozta nyilvánosságra a száguldó cirkusz.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!