Van, amiben még mindig a Williams a legjobb!

Fotó: Williams
Robert Kubica (POL) Williams Racing FW42 makes a pit stop. French Grand Prix, Sunday 23rd June 2019. Paul Ricard, France.
Az eredmények tekintetében ezúttal sem remekelt a Williams csapata, Franciaországban azonban a csapat ismét bizonyította, valamiben még mindig ők a legjobbak!

A brit istálló a 2019-es Forma-1-es szezon eddigi leggyorsabb kerékcseréjét abszolválta ugyanis: a vasárnapi versenyen Robert Kubica autóján egészen pontosan 1,97 másodperc alatt cseréltek le négy kereket.

A Williams már az elmúlt években is remekelt a bokszkiállásoknál, idén pedig folytatódik ez a tendencia: az idei második és harmadik legjobb kerékcsere is az ő nevükhöz fűződik: Kubica autóján Kanadában 2,0, Monacóban 2,07 másodperc alatt végeztek a bokszban.

A leggyorsabb kerékcserék a 2019-es szezonban:

Forrás: DHL Motorsports

A hétvégi Francia Nagydíjon egyébként a Red Bullé volt a második legjobb kiállás: Pierre Gasly versenygépén 2,18 másodperc alatt cseréltek kereket, míg Lewis Hamilton Mercedesén 2,24 másodperc alatt sikerült ez a művelet.

A leggyorsabb kerékcserék a Francia Nagydíjon:

Forrás: DHL Motorsports

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!