Friss hírek

Verstappen: A 4. hely volt a maximum

A 9. helyről rajtolva a 4. pozícióban ért célba Oroszországban Max Verstappen, a Red Bull pilótája pedig úgy érzi, a legtöbbet hozták ki ebből a versenyből.

Verstappen a 4. legjobb volt a szombati időmérő edzésen, ám motorcsere miatt 5 rajthelyes büntetést kapott, így a 9. pozícióból kellett felzárkóznia a vasárnapi futamon.

A holland végül profitált Sebastian Vettel kieséséből, így végül a 4. legjobb lett a szocsi versenyen.

„Azt gondolom, a 4. hely volt a legjobb eredmény, amit elérhettünk, és volt némi szerencsénk is azzal, hogy Seb kiesett. Elégedett vagyok a megszerzett pontokkal, figyelembe véve a rajtbüntetésemet, illetve a Ferrari és a Mercedes tempóját” – nyilatkozta a verseny után a Red Bull pilótája.

„Nem sok minden történt velem a verseny során azt követően, hogy elléptem a középmezőnytől. Egy kicsit egyedül éreztem magam addig, amíg a biztonsági autó össze nem rázta a mezőnyt.”

„Egyértelműen lassabbak voltunk ma, mint a top 3, de a verseny utolsó szakaszában nehéz dolgom volt a közepes gumikkal, miközben a többiek lágyon voltak a pályán.”

„Kétségtelen, hogy maximalizáltuk az eredményt ma, de nyilván több dobogóra és győzelemre vágyunk, úgyhogy van tennivalónk, hiszen a többiek nagyon erősek. Most izgatottan várom már a szuzukai versenyt, a legjobbat akarjuk nyújtani a japán rajongóknak a Honda hazai versenyén.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!