Verstappen: Értékelnünk kell minden egyes napot, amikor felébredünk…

Meghatóan nyilatkozott a Forma-1 nemrég elhunyt versenyigazgatójáról, Charlie Whitingról a Red Bull fiatal versenyzője, Max Verstappen.

A holland pilóta még a téli időszakban egy teljes napot töltött el Whiting társaságában, hiszen a tavalyi Brazil Nagydíjon történt lökdösődése miatt „közösségi munkára” ítélték.

Verstappen az Ausztrál Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, lesújtotta őt Whiting halálhíre.

Hirdetés
 

„Hatalmas sokk volt, már csak azért is, mert pár hete egy teljes napot töltöttem el vele Genfben, jót beszélgettünk sok dologról” – mondta a Red Bull ifjú versenyzője Melbourne-ben.

„Amikor elköszöntünk, úgy voltam vele, hogy ’majd találkozunk Ausztráliában, egy újabb versenyszezonra’, és nem akartam elhinni, amikor meghallottam a hírt. Mindössze 66 éves volt…”

Verstappen hozzátette, az ilyen tragikus események emlékeztetik az embert arra, mennyire fontos kiélvezni az élet minden pillanatát.

„Úgy gondolom, az embernek minden egyes napot értékelnie kell, minden egyes reggelt, amikor felébred. Ki kell élveznie az életét, és ez nemcsak a Forma-1-re igaz, hanem rengeteg egyéb dologra is. Az F1 csak egy része ennek.”

„Ami a legfontosabb most, hogy gondolatban családjával, a barátaival és hozzátartozóival legyünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!