Verstappen: Értékelnünk kell minden egyes napot, amikor felébredünk…

Fotó: Red Bull Racing
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 14: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on in the Drivers Press Conference during previews ahead of the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 14, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Meghatóan nyilatkozott a Forma-1 nemrég elhunyt versenyigazgatójáról, Charlie Whitingról a Red Bull fiatal versenyzője, Max Verstappen.

A holland pilóta még a téli időszakban egy teljes napot töltött el Whiting társaságában, hiszen a tavalyi Brazil Nagydíjon történt lökdösődése miatt „közösségi munkára” ítélték.

Verstappen az Ausztrál Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, lesújtotta őt Whiting halálhíre.

„Hatalmas sokk volt, már csak azért is, mert pár hete egy teljes napot töltöttem el vele Genfben, jót beszélgettünk sok dologról” – mondta a Red Bull ifjú versenyzője Melbourne-ben.

„Amikor elköszöntünk, úgy voltam vele, hogy ’majd találkozunk Ausztráliában, egy újabb versenyszezonra’, és nem akartam elhinni, amikor meghallottam a hírt. Mindössze 66 éves volt…”

Verstappen hozzátette, az ilyen tragikus események emlékeztetik az embert arra, mennyire fontos kiélvezni az élet minden pillanatát.

„Úgy gondolom, az embernek minden egyes napot értékelnie kell, minden egyes reggelt, amikor felébred. Ki kell élveznie az életét, és ez nemcsak a Forma-1-re igaz, hanem rengeteg egyéb dologra is. Az F1 csak egy része ennek.”

„Ami a legfontosabb most, hogy gondolatban családjával, a barátaival és hozzátartozóival legyünk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!