Friss hírek

Verstappen: Nem vagyok oda az F1-es sorozatért

NORTHAMPTON, ENGLAND - FEBRUARY 12: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive during the Red Bull Racing RB16 launch at Silverstone Circuit on February 12, 2020 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-233BPFGHN2111 // Usage for editorial use only //
Tegnap debütált az új Netflix sorozat, a „Hajsza a túlélésért”, amely óriási népszerűségnek örvend az F1-es rajongók (és az F1-es paddock) körében – azonban vannak kivételek, például Max Verstappen, a Red Bull versenyzője.

A Netflix munkatársai már gyakorlatilag az F1-es paddock részévé váltak: mindenhol ott vannak, kameráikkal és mikrofonjaikkal a legizgalmasabb pillanatokban is résen kell lenniük, és mindent rögzítenek – a kulisszák mögött is. 

Verstappen szerint azonban nem a versenyzők valódi személyiségét láthatjuk a sorozatban, van, akit negatívabban, van, akit pozitívabban tüntetnek fel – éppen úgy, ahogy az adott epizód megkívánja. 

„Az a probléma, hogy ők úgy pozícionálnak téged, ahogy ők akarnak. Bármit mondasz, megpróbálnak kíméletlennek feltüntetni, vagy rávenni, hogy tedd azt, ami a sorozat történetébe illik” – mondta Verstappen.

„Tudom, hogy nekem az ilyesmi soha nem tetszett. Inkább azt preferálom, hogy legyen egy személyes interjúm valakivel, aki meg szeretne ismerni.”

„Úgy pozícionálnak téged, ahogy az a sorozatba illik. Nálam ez nem nagyon működik. Elkészítik az interjúkat, aztán a különböző körülmények között használják az állításokat. Szóval sosem passzol igazán a dolog.”

„De ez egy sorozat” – folytatta. „Tehát nem gondolom, hogy az igazi énemet mutatta be. Én sokkal szívesebben vagyok magam, beszélek akkor, amikor kell, és amikor nincs mit mondanom, akkor inkább nem mondok semmit. Mindenki más. Mindenki másképp dolgozik. De számomra ez működik a legjobban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!