Verstappen: Nincs ekkora hátrányunk a Mercedeshez képest - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nincs ekkora hátrányunk a Mercedeshez képest

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nem volt teljesen elégedett az autója egyensúlyával az F1-es Osztrák Nagydíj szombati időmérőjén – szerinte javulhat a teljesítményük vasárnap, így közelebb kerülhetnek a Mercedesekhez.
SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 04: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB16 on track during qualifying for the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 04, 2020 in Spielberg, Austria. (Photo by Leonhard Foeger/Pool via Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-24HC812SH2111 // Usage for editorial use only //

Verstappen fél másodperces lemaradással végzett a 3. helyen a két MercedesValtteri Bottas és Lewis Hamilton – mögött az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén. A holland pilóta már a kvalifikációt követően elmondta, hogy vasárnap jobb eredményre számít.

A Red Bull számára nem telt tökéletesen az edzés, miután Verstappennek az egyensúllyal akadtak problémái – a holland úgy gondolja, ha minden rendben lett volna akkor sem tudták volna legyőzni a Mercedest, de közelebb kerülhettek volna hozzájuk.

„Nem voltam teljesen elégedett az egyensúllyal, néhány kanyarban jók voltunk, néhányban pedig nem” – mondta. „Szóval ilyenkor a különbség kicsit nagyobb. De úgy gondolom, fél másodperc így is egy határozott különbség.

„De mit mondhatnánk? Keményebben kell dolgoznunk, és megpróbálni felzárkózni” – folytatta. 

„Természetesen nem ez az az eredmény, amit szeretnénk. De nem voltam elégedett az autó egyensúlyával.”

„Amint ezen tudunk javítani, szebben fog kinézni a helyzet” – bizakodott a Red Bull-pilóta. „Nem mondom, hogy legyőztük volna őket, de meglátjuk.”

„Nyolc verseny van hátra, és itt van még egy hétvégénk egyébként is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!