Friss hírek

Verstappen: Nincs ekkora hátrányunk a Mercedeshez képest

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nem volt teljesen elégedett az autója egyensúlyával az F1-es Osztrák Nagydíj szombati időmérőjén – szerinte javulhat a teljesítményük vasárnap, így közelebb kerülhetnek a Mercedesekhez.

Verstappen fél másodperces lemaradással végzett a 3. helyen a két Mercedes – Valtteri Bottas és Lewis Hamilton – mögött az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén. A holland pilóta már a kvalifikációt követően elmondta, hogy vasárnap jobb eredményre számít.

A Red Bull számára nem telt tökéletesen az edzés, miután Verstappennek az egyensúllyal akadtak problémái – a holland úgy gondolja, ha minden rendben lett volna akkor sem tudták volna legyőzni a Mercedest, de közelebb kerülhettek volna hozzájuk.

„Nem voltam teljesen elégedett az egyensúllyal, néhány kanyarban jók voltunk, néhányban pedig nem” – mondta. „Szóval ilyenkor a különbség kicsit nagyobb. De úgy gondolom, fél másodperc így is egy határozott különbség.

„De mit mondhatnánk? Keményebben kell dolgoznunk, és megpróbálni felzárkózni” – folytatta. 

„Természetesen nem ez az az eredmény, amit szeretnénk. De nem voltam elégedett az autó egyensúlyával.”

„Amint ezen tudunk javítani, szebben fog kinézni a helyzet” – bizakodott a Red Bull-pilóta. „Nem mondom, hogy legyőztük volna őket, de meglátjuk.”

„Nyolc verseny van hátra, és itt van még egy hétvégénk egyébként is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!