Verstappent meglepte a jó teljesítmény - F1VILÁG.HU

Verstappent meglepte a jó teljesítmény

HIRDETÉS
A pénteki falba állás után pozitív lendületet vett Max Verstappen hétvégéje, aki elmondta, nem számított ilyen jó eredményre a szabadedzések után.
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 28: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during practice for the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 28, 2019 in Spielberg, Austria. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZSNE98M91W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A Red Bull holland versenyzője meglepően erős tempót mutatott az időmérő mindhárom etapjában, a Q3-ban pedig végül egy 3.helyet sikerült elérnie a csapat hazai pályáján.

Egész hétvégén folyamatosan javult a teljesítményünk. Mielőtt megkezdődött volna a hétvége, őszintén, féltem az időmérőtől, úgy gondoltam kemény lesz. De az új fejlesztéseink beváltak, meghozták az eredményeket, sokat javult a teljesítményünk. Végig elégedett voltam az időmérőn az autóval, most végre a kanyarokban is jobbak voltunk. Persze még mindig hátrányban vagyunk a Mercedesekhez és a Ferrarikhoz képest az egyenesekben, de ahhoz képest, hogy ez a pálya annyira nem fekszik nekünk, erős kvalifikációt zártunk” – összegezte érzéseit Max.

Verstappen holnap a közepes keverékű gumin fogja megkezdeni az Osztrák Nagydíjat, amit tavaly, ha szerencsével is, de sikerült megnyernie. Idén valószínűleg hasonló babérokra szeretne törni, főként a temérdek holland szurkoló előtt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!