Vettel: Csoda, hogy csak egyszer pördültem meg

GP AUSTRIA F1/2020 - VENERDÌ 03/07/2020 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője számára saját bevallása szerint nagyon nehéz volt az Osztrák Nagydíj versenye – megküzdött az autóval, így egyáltalán nem elégedett a szezonnyitón mutatott teljesítményükkel.

Vettel az Osztrák Nagydíj egyik biztonsági autós periódusát követően érte utol csapattársát, Charles Leclerc-t és Carlos Sainzot, amikor a 3-as kanyarban elveszítette az irányítást autója felett, és megpördült

A német pilóta utólag elmondta, ezen egyáltalán nem lepődött meg, sőt azon csodálkozik, hogy csak egyszer történt ilyen a futam során. 

„Örülök, hogy csak egyszer pördültem meg” – mondta a német, aki egyáltalán nem elégedett az autó ma mutatott teljesítményével. 

„Nagyon nehéz volt az autót vezetni. Az egyik McLaren, azt hiszem Carlos volt, befordult, én a kanyarban voltam, mert olyan közel akartam lenni, amennyire csak lehet, és elveszítettem az autó hátulja felett az irányításomat.”

„De hogy őszinte legyek, ez többször megtörtént ma, szóval ahogy mondtam, örülök, hogy csak egyszer történt meg.”

Hogy mi az oka a Ferrari gyengeségének, és annak, hogy péntekhez képest nem sikerült javulást elérniük, még meg kell vizsgálnia a csapatnak. 

„Nem tudjuk, mi történt, meg kell vizsgálnunk a dolgokat, de nagyon nehéz volt vezetni az autót ma” – mondta Vettel. „Megpróbáltam a tőlem telhető legjobbat nyújtani, a biztonsági autó segített, hogy a verseny vége szórakoztató legyen, de ez nem az az eredmény, amit szerettem volna.” 

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS