Friss hírek

Vettel: Ennél rosszabb nem lehet

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője számára egyáltalán nem alakul jól a Brit Nagydíj: a pénteki küszködés a szombati időmérőre is rányomta a bélyegét.

Vettel pénteken mindössze 23 kört tudott teljesíteni a Ferrarival, miután mindkét szabadedzésen problémái akadtak – a német pilóta az időmérőn sem tudott versenyképes lenni, csupán a 10. rajthelyet szerezte meg, míg csapattársa, Charles Leclerc a 4. pozíciót szerezte meg. 

„Ez nyilván nem volt egy jó időmérő számunkra” – nyilatkozta a német. „Egész hétvégén nehéz volt megtalálni a ritmust. Egészen idáig. Holnap a rosszabb gumikkal indulunk, nem lesz könnyű. Meglátjuk, mit tehetünk.”

A kérdésre, egyetért-e azokkal, akik úgy gondolják, nem kezelik őket egyenlő módon Leclerc-rel, Vettel így válaszolt: 

„Nem. A tegnapi határozottan nem volt jó nap. Volt néhány dolog, ami rossz volt, de nem akarok senkit azzal gyanúsítani, hogy rosszat akart volna.”

Vettel mindenesetre a vasárnapi versennyel kapcsolatban sem túl bizakodó: „Ami engem illet, nem volt ideális a mai nap sem. Magabiztos vagyok, hogy a holnap jobb lesz, de hogy mennyire, nem tudom. Nem tudok ígérni semmit, de ennél rosszabb nem lehet.

Kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy ne maradj le a Forma-1 legfontosabb híreiről! 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!