Vettel sokkban, bojkottálja az Orosz Nagydíjat! - F1VILÁG.HU

Vettel sokkban, bojkottálja az Orosz Nagydíjat!

HIRDETÉS
Sokkolták Oroszország Ukrajna elleni lépései a Forma-1 négyszeres világbajnokát, Sebastian Vettelt, aki kilátásba helyezte azt is, nem utazik majd el a szeptemberi Orosz Nagydíjra.
Portrait, Circuit de Barcelona-Catalunya, F122T01a, F1, GP, Spain
Sebastian Vettel, Aston Martin

Mint ismert, Oroszország csütörtök hajnalban indított katonai támadást Ukrajna ellen, a Forma-1 vezetősége pedig jelezte, „szorosan figyelemmel kísérik” a kialakult helyzetet, egyelőre viszont nincs szó az Orosz Nagydíj törléséről. A száguldó cirkusz mezőnye szeptemberben látogatna Szocsiba.

A Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjén a versenyzők érdekvédelmi szervezetének elnökeként is tevékenykedő Sebastian Vettel is kifejtette véleményét.

„Borzasztó látni, ami történik. Ha megnézzük a versenynaptárat, van egy tervezett versenyünk Oroszországban is. Ami engem illet, én nem fogok menni. Nem helyes versenyezni ebben az országban” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Sajnálom az embereket, azokat az ártatlanokat, akik életüket veszítik, akiket ostoba okok miatt ölnek meg. Nagyon furcsa és őrült dolog ez. Ami engem illet, sokkoltak a történtek, és szomorú vagyok amiatt, ami történik. Meglátjuk, mi lesz. De azt gondolom, én már meghoztam a döntésemet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!