Friss hírek

Videó: Grosjean horrorbalesete Bahreinben

BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN - NOVEMBER 28: Romain Grosjean, Haas VF-20 during the Bahrain GP at Bahrain International Circuit on Saturday November 28, 2020 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Glenn Dunbar / LAT Images)
A csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszta a Forma-1 elmúlt évtizedeinek egyik legfélelmetesebb balesetét Romain Grosjean.

A Haas versenyzője a vasárnapi verseny nyitókörében csapódott óriási sebességgel a korlátnak: az ütközés után versenyautója kettétört, majd kigyulladt, Grosjean azonban önerőből képes volt kikászálódni belőle.

A történtek után kisebb égési sérülésekkel a közeli kórházba szállították, a legfrissebb hírek szerint feltehetően a bordája is eltört.

Az esetről készült sokkoló videófelvételeket a Forma-1 hivatalos YouTube-csatornáján is közzétették: a lenti lejátszó elindítása után a ’Megtekintés a YouTube-on’ feliratra kattintva már indul is a videó.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!