Friss hírek

Wolff abban bízik, De Vries egyszer beülhet a Red Bullba

Bár a Mercedes Forma-1-es csapatfőnöke csak ritkán foglalkozik a Red Bull dolgaival, most arról beszélt, Nyck de Vriest egyszer szívesen látná az energiaitalos csapatnál.

Az idei Forma-1-es szezon egyik meglepetésembere volt Nyck de Vries, akinek egyetlen versenyhétvégén sikerült mély benyomást tennie az F1 közönségén. A Mercedes akkori tartalékversenyzője az Olasz Nagydíjon kapott beugrási lehetőséget, miután a Williamsnél Alex Albon vakbélgyulladás miatt kórházba került. A holland pilóta olyan sikeresen vette az akadályokat, hogy a Red Bull rögtön lecsapott rá, és 2023-ra leigazolta őt az AlphaTaurihoz.

Bár a Mercedes csapata ezzel értékes tehetséget veszített, Toto Wolff csapatfőnök mégis abban bízik, hogy De Vries sikerrel jár a rivális csapatnál, és egyszer majd az élmezőnyben is helyet kap.

„Bízom benne, hogy ott marad és sikerrel jár az AlphaTaurinál. Szeretném, ha annyira sikeres lenne, hogy egy napon a Red Bullba is beülhet. Megérdemelné” – jelentette ki.

Wolff még azon is elgondolkodott, milyen lenne a pályán összecsapni a Mercedes egykori pilótájával.

„Akkor úgy állunk bele, mint a sportolók, és felvesszük a kesztyűt” – magyarázta Wolff, akinek fejében egyébként az is megfordult, a Mercedes számára érdemes lenne visszaszerezni a holland pilótát.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!