Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Zanardit kiengedték a kórházból, rehabilitációs központba szállították

Fuji International Speedway (JPN), 20th to 21st November 2019. BMW M Motorsport. „SUPER GT x DTM Dream Race“. BMW works driver, BMW brand ambassador Alessandro Zanardi (ITA), practicing with his hand cycle.
Fotó: BMW Motorsport
Alex Zanardit a kórházból egy speciális rehabilitációs központba szállították – a bajnok júniusi kerékpárbalesetét követően több mint 1 hónapot töltött kórházba, állapota azonban lehetővé tette, hogy átszállítsák őt az intézménybe, ahol a gyógyulási folyamat folytatódhat.

Zanardi június 19-én egy kerékpárversenyen vett részt Olaszországban, amikor egy teherautóval ütközött – a baleset során súlyos fej-és arcsérüléseket szenvedett, és mesterséges kómában tartották. 

Az orvosok tájékoztatása szerint múlt hétre állapota javult olyan mértékben, hogy elkezdték felébreszteni őt a kómából. A legutóbbi közlemény szerint „a szív, légzési és matebolikai paraméterei, az általános klinikai és neurológiai állapotának stabilitása” lehetővé tette, hogy átszállítsák őt a rehabilitációs központba

A szakembereink ennek a rendkívüli embernek és családjának a rendelkezésére állnak a klinikai, fizikai és terápiás fejlesztés során, ahogy ezekben az esetekben ez mindig történik” – mondta a kórház vezetője. 

„Őszinte köszönet a csapatnak, amely Zanardiról gondoskodott: professzionalitást mutattak, amelyet nemzeti és nemzetközi szinten is elismertek.”

„A sportoló több mint egy hónapot töltött kórházban, három műtéten esett át, klinikai állapotában stabilitást mutatott, valamint az életfontosságú paraméterek lehetővé tették a a szedáció csökkentését és felfüggesztését, valamint ebből következően azt, hogy átszállítsuk őt egy intézménybe, ahol a szükséges neuro-rehabilitáció történik.”

Zanardi állapotáról vagy a gyógyulás várható időtartamáról nem adott információt a kórház. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!