Hivatalos: Elhalasztják a Kínai Nagydíjat!

SHANGHAI INTERNATIONAL CIRCUIT, CHINA - APRIL 13: Charles Leclerc, Ferrari SF90 during the Chinese GP at Shanghai International Circuit on April 13, 2019 in Shanghai International Circuit, China. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)
Fotó: Pirelli
Április 17-19. között tartották volna az F1-es Kínai Nagydíjat, ám a koronavírus-járvány miatt elhalasztották.

A Kínai Nagydíj promótere hivatalosan kérelmezte a halasztást, miután megbeszéléseket folytattak a kínai hatóságokkal.

Miután a koronavírus terjedését már globális veszélyként tartják számon, a Forma-1 döntéshozói és az FIA közösen úgy döntöttek, hogy az F1 személyzete, a résztvevők és a szurkolók egészsége érdekében elhalasztják az eseményt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a versenyt pótolhatják-e idén: a sportot irányító testület a Forma-1 vezetőségével, valamint a csapatokkal egyeztet majd a folytatásban arról, hogy az év második felében meg tudják-e rendezni a Kínai Nagydíjat, amennyiben javul a helyzet az ázsiai országban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!