2020.02.26., szerda, 22:01 - F1VILÁG.HU

Day: február 26, 2020

Fotógaléria: F1-es tesztek – Barcelona – 4. nap

Idei negyedik tesztnapjukat töltötték szerdán, Barcelonában a Forma-1 csapatai. A nap leggyorsabbja az Alfa Romeóval tesztelő Robert Kubica lett, de természetesen a mezőny többi tagja is pályára gurult a katalán ringen. Mutatjuk a legjobb fotókat a mai tesztnapról!

Leclerc: Sokat gyorsultunk a kanyarokban

A Ferrari ifjú versenyzője, Charles Leclerc szerint jelenleg lehetetlen megmondani, hogy állnak a Mercedeshez, illetve a Red Bullhoz képest. A monacói fél napot töltött el szerdán az SF1000-es volánja mögött, a szél azonban elmondása szerint megnehezítette a dolgát.

Hamilton: Nem tűnt olyan jónak az autó, mint múlt héten

Fél napot töltött szerdán a Mercedes új autójának volánja mögött Lewis Hamilton. A brit versenyző 89 kört, azaz 414 km-t tett meg a csapat W11-es kódjelű autójával, elmondása szerint viszont a körülmények nem voltak olyan jók Barcelonában, mint legutóbb.

Binotto azt mondja, a Ferrari belassult az egyenesekben

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto szerdán, Barcelonában arról beszélt, nincs valóságalapja a Mercedes azon feltételezésének, miszerint a múlt heti teszteken letekert motorral köröztek autóik.

Veszélybe kerülhetnek az F1-es szezon első versenyei

Továbbra is figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzetet a Forma-1 irányító testülete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), ha pedig szükséges, döntés hoz majd a versenynaptár további módosításáról.

Befejeződött a vietnámi F1-es pálya építése

Befejezték a Forma-1-es Vietnámi Nagydíjnak otthont adó hanoi versenypálya építését, így a létesítmény készen áll a száguldó cirkusz mezőnyének fogadására – jelentették be a szervezők szerdán.

Ferrari: Mi is fontolgattunk egy hasonló rendszert, mint a Mercedesé

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, korábban ők is fontolgatták, hogy kifejlesztenek egy, a Mercedes DAS-rendszeréhez hasonló eszközt, végül azonban nem így tettek, mert úgy gondolták, illegális eszközhöz nyúlnának.

F1-es teszt: Kubica az élen, Verstappen alatt megállt a Red Bullt

Az Alfa Romeo autójával köröző Robert Kubica volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztsorozatának negyedik napján. A lengyel mögött Max Verstappen lett a 2., a holland alatt azonban a tesztnap utolsó perceiben – feltehetően műszaki hiba miatt – megállt a versenyautó.

Newey már a 2021-es Red Bullra fókuszál

A Red Bull főtervezője, Adrian Newey már gőzerővel dolgozik a csapat 2021-es Forma-1-es versenyautóján – minderről Christian Horner csapatfőnök beszélt, aki szót ejtett arról, mennyire fontos, hogy jól osszák fel forrásaikat az előttünk álló idényben.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

2020. február
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Fotógaléria: F1-es tesztek – Barcelona – 4. nap
Sainz: Azt kaptuk, amit megérdemeltünk
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!