2020.02.28., péntek, 21:03 - F1VILÁG.HU

Day: február 28, 2020

Verstappen: Készen állunk a szezonkezdetre!

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője a második helyen végzett az F1-es barcelonai tesztsorozat zárónapján – a holland pilóta úgy érzi, megfelelően felkészültek a szezonra.

Hamilton: Aggódom a motorgondok miatt

A Mercedes hatszoros világbajnoka, Lewis Hamilton elismerte, kissé aggódva várja a március közepén esedékes Ausztrál Nagydíjat azok után, hogy a téli teszteken problémák voltak a német istálló motorjával.

Gyanús motor: Bizalmas megállapodást kötött a Ferrarival az FIA

Bizalmas „egyezséget” kötött a Ferrari Forma-1-es csapatával a száguldó cirkusz irányító testülete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) az olasz istálló tavaly használt V6-os erőforrásával kapcsolatban, miután a testület alaposan kivizsgálta a maranellóiak motorját.

Bottas az élen az utolsó F1-es tesztnapon

Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője zárt az első helyen a barcelonai F1-es tesztsorozat zárónapján, mögötte Max Verstappen lett a 2., Daniel Ricciardo, a Renault pilótája pedig a 3. pozícióban zárt.

Ricciardo a Renault-nál maradna, de válaszolni fog a megkeresésekre

A jelenleg a Renault színeiben versenyző Daniel Ricciardo elismerte, „válaszolni fog” más csapatok megkereséseire, ám a prioritás számára az, hogy 2021-ben is a francia istállónál folytassa Forma-1-es pályafutását. A csapatnál tudják, ahhoz, hogy ez így legyen, jelentős mértékben kell javulniuk idén.

Ricciardo az élen az utolsó tesztnap délelőttjén

A Renault versenyzője, Daniel Ricciardo volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok utolsó előszezoni tesztnapjának délelőttjén. Az ausztrál versenyző 1 perc 16,276 másodperces idővel áll az élen, megelőzve a ferraris Charles Leclerc-t, valamint a világbajnoki címvédő Lewis Hamiltont.

Meglepően sok a probléma a Mercedes V6-os motorjával

Újabb motorgondokkal szembesült a Mercedes Forma-1-es csapatai a barcelonai tesztek ötödik, csütörtöki napján – Lewis Hamilton mindössze 14 kört tudott megtenni, autója ezt követően megállt a versenypályán.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

2020. február
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Verstappen: Készen állunk a szezonkezdetre!
Sainz: Azt kaptuk, amit megérdemeltünk
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!