Orosz Nagydíj

A Ferrari és a Williams is aláírta az új Concorde Egyezményt

GP SPAGNA F1/2020 -  DOMENICA 16/08/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc
Fotó: Scuderia Ferrari
A McLaren után a Ferrari és a Williams is aláírta az új Concorde Egyezményt, mely lehetőséget biztosít a Forma-1-nek a „növekedésre”, és egyúttal „stabilitást” jelent a résztvevők számára.

A száguldó cirkusz csapatai már jó ideje folytattak egyeztetéseket az új, 2021 és 2025. közötti időszakra szóló egyezményről, melynek aláírásáról elsőként a McLaren számolt be kedden.

Nem sokkal később a Ferrari is bejelentést tett, majd kedden este a Williams is megerősítette, aláírták az új Concorde Egyezményt.

A Ferrari elnöke, Louis Camilleri kiemelte, az új megállapodás „stabilitást és növekedést” jelent a Forma-1 számára.

„Örömünkre szolgál, hogy aláírtuk újra a Concorde Egyezményt, mely a következő 5 évben szabályozza a Forma-1-et” – mondta Camilleri.

„Ez egy fontos lépés a sportág stabilitásának és növekedésének biztosításához. Nagyon bízunk abban, hogy az FIA-val és a Liberty Mediával együttműködve egy még vonzóbb és látványosabb sportággá varázsolhatjuk az F1-et, miközben megőrizzük a technológiai kihívást.”

„A versenyzés benne van a Ferrari DNS-ében, és nem véletlen, hogy a Scuderia az egyetlen istálló, mely eddig minden évben részt vett a Forma-1-es világbajnokság küzdelmeiben, és létfontosságú részévé vált a ma, a múlt, és mindenekelőtt a jövő sikertörténetének.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS