A Forma-1 nem mondott még le az évi 25 versenyről

Fotó: Bahrain GP
Chase Carey (USA) Chief Executive Officer and Executive Chairman of the Formula One Group and Toto Wolff (AUT) Mercedes AMG F1 Director of Motorsport at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Preparations, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Thursday 5 April 2018.
A Forma-1 tulajdonosa, a Liberty Media nem mondott le arról, hogy néhány éven belül 25 versenyt rendezzenek egy szezonon belül.

A száguldó cirkusz 2020-as versenynaptárában már Vietnám és Hollandia is helyet kap, a sportág tulajdonosai azonban nem növelik a versenyek számát, jó eséllyel a következő szezonban is 21 versenyt rendeznek majd.

Chase Carey, a Liberty Media ügyvezetője azonban nem mondott még le korábbi törekvéséről, miszerint akár 25 futamosra is bővítsék a programot.

„Van egy megállapodásunk Vietnámmal és Zandvoorttal a 2020-as idényre, ezeket a következő hetekben véglegesítjük” – mondta az üzletember a Servus TV-nek.

„Számunkra a minőség a fontos, nem a mennyiség. Viszont tárgyaltunk egy másik amerikai versenyről is, és szeretnénk Afrikába is visszatérni. Most 21 verseny van, de ha megfelelő helyszíneket találunk, akkor lenne értelme még hozzáadni néhányat.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!