Friss hírek

A Hungaroringen tesztel ma a Renault F1-es csapata

Guanyu Zhou Renault
A Hungaroringen tesztel a héten a Renault Forma-1-es csapata! A francia istálló persze nem idei autójával rója a köröket, és nem is jelenlegi pilótái utaztak Mogyoródra.

A csapat egy teljesen fekete R.S.18-assal érkezett meg Magyarországra, az autóval pedig a jelenleg a Forma-2-ben versenyző Guanyu Zhou körözhet. A Renault versenyzői akadémiájának tagja négy versennyel a bajnokság vége előtt a 8. helyet foglalja el az összetett pontversenyben, célja pedig természetesen az, hogy egy napon bemutatkozzon a Forma-1-ben.

A Hungaroringen kedvező, késő nyári időjárás fogadta a csapatot, a Renault pedig egy rövid videót is közzétett közösségi oldalán a tesztről.

A Forma-1-ben szigorú tesztkorlátozások vannak érvényben, így csak két évnél idősebb versenyautóval lehet tesztet lebonyolítani – hacsak nem filmforgatási napot tart egy istálló, amiből kettő áll rendelkezésre egy éven belül.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!