A Lavazza lett a Williams új szponzora

Nicholas Latifi (CDN) Williams Racing. Formula One Testing, Tuesday 3rd December 2019. Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, UAE.
Fotó: Lavazza
Együttműködési megállapodást kötött a Williams Forma-1-es csapatával a Lavazza, a világ egyik legismertebb kávépörkölő vállalata.

A vállalat logói a megállapodás részeként már az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon felkerülnek a Williams versenyautóira, akárcsak az istálló vendéglátó egységeire, csapatruházatára, illetve a versenyzők overáljaira.

Az 1895-ben, Torinóban alapított Lavazza a világ egyik vezető kávépörkölője, amely négy generáció óta egy család tulajdonában van. A vállalat több mint 140 országban értékesíti termékeit. A globális növekedési stratégiája során már több együttműködési megállapodást kötött a sport világában, és 2016 óta a kanadai Nicholas Latifit is támogatja.

Latifi idén mutatkozik majd be a Forma-1 mezőnyében a brit George Russell csapattársaként a Williamsnél.

„Örülünk, hogy továbbra is a tehetséges fiatal nagykövetünk, Nicholas Latifi Forma-1-es pilótát támogathatjuk. Az ilyen nagyszerű partneri együttműködések sokat adnak a Lavazza nemzetközi hírnevéhez, terjesztve ezzel az olasz kávékultúrát szerte a világban” – mondta Sergio Cravero, a Lavazza Group marketing igazgatója.

„A Lavazza és a ROKiT Williams Racing hasonló értékeket képvisel, vállalatunkat a munka iránti szenvedélyünk köré építjük. Várakozással tekintek a Lavazzával való közös munkára, és egyúttal köszöntöm a márkát a Forma-1 világában” – tette hozzá Claire Williams, a ROKiT Williams Racing csapata vezérigazgató-helyettese.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!