Lépj be az F1Világ Paddockba és kövesd élőben a Szaúd-Arábiai Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

A Lavazza lett a Williams új szponzora

Együttműködési megállapodást kötött a Williams Forma-1-es csapatával a Lavazza, a világ egyik legismertebb kávépörkölő vállalata.

A vállalat logói a megállapodás részeként már az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon felkerülnek a Williams versenyautóira, akárcsak az istálló vendéglátó egységeire, csapatruházatára, illetve a versenyzők overáljaira.

Az 1895-ben, Torinóban alapított Lavazza a világ egyik vezető kávépörkölője, amely négy generáció óta egy család tulajdonában van. A vállalat több mint 140 országban értékesíti termékeit. A globális növekedési stratégiája során már több együttműködési megállapodást kötött a sport világában, és 2016 óta a kanadai Nicholas Latifit is támogatja.

Latifi idén mutatkozik majd be a Forma-1 mezőnyében a brit George Russell csapattársaként a Williamsnél.

„Örülünk, hogy továbbra is a tehetséges fiatal nagykövetünk, Nicholas Latifi Forma-1-es pilótát támogathatjuk. Az ilyen nagyszerű partneri együttműködések sokat adnak a Lavazza nemzetközi hírnevéhez, terjesztve ezzel az olasz kávékultúrát szerte a világban” – mondta Sergio Cravero, a Lavazza Group marketing igazgatója.

„A Lavazza és a ROKiT Williams Racing hasonló értékeket képvisel, vállalatunkat a munka iránti szenvedélyünk köré építjük. Várakozással tekintek a Lavazzával való közös munkára, és egyúttal köszöntöm a márkát a Forma-1 világában” – tette hozzá Claire Williams, a ROKiT Williams Racing csapata vezérigazgató-helyettese.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!